FAQ
Veel gestelde vragen en antwoorden

Wij maken uitsluitend gebruik van Bpost voor het versturen van onze zendingen. Van zodra wij uw betaling hebben ontvangen, garanderen wij dat uw bestelling binnen de 1-4 werkdagen verstuurd zal worden. Uitzondering hierop is bij een vakanteperiode, maar dat zal duidelijk aangegeven worden bij uw bestelling.

Duurtijd bij Bpost is 1 tot 2 werkdagen. Hierbij kunt u voor 3 mogelijke manieren kiezen:

  • Brievenbus – 7 euro
  • Naar een pakjesautomaat – 5 euro
  • Naar een afhaalpunt – 5 euro

 

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen veroorzaakt door Bpost zelf.

Heeft u na 7 werkdagen nog steeds niets ontvangen, dan is er mogelijk iets misgelopen. Gelieve ons hiervoor te contacteren op het nummer: 0456 42 14 70.

Indien je het pakje te laat gaat ophalen en dus niet meer beschikbaar is, wordt uw zending slechts opnieuw verzonden wanneer je de verzendkosten hiervoor opnieuw hebt betaald volgens de vermelde tarieven.

BELANGRIJK: Controleer direct na ontvangst van jouw artikelen of de bestelling compleet en ongeschonden is. Als dit niet zo is, neem dan binnen de 24h contact met ons op via info@RaFoLL.com. Voeg eventueel foto’s toe om het probleem duidelijk te maken.

Jammer dat het bestelde product u niet bevalt. Je hebt maximum 14 dagen de tijd om je pakje terug te sturen.

Via ons retourportaal kunt u gemakkelijk zelf een retourlabel aanmaken. Je draagt zelf de verantwoordelijkheid voor het correct versturen van uw retourzending. Hou er rekening mee dat retourkosten steeds voor eigen rekening zijn.

Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen.
Indien je het product gedragen hebt of indien er beschadigingen zijn, kunnen wij deze jammer genoeg niet terug nemen. Alsook producten die met een korting werden aangekocht, nemen wij niet retour.
Na ontvangst van je zending, krijg je binnen de 14 dagen het bedrag op uw rekening teruggestort.

De kleuren kunnen afwijken op www.RaFoLL.com van de daadwerkelijke productkleur. Dit kan gebeuren door zowel de belichting bij het maken van de foto’s als de instellingen op uw computer of het type beeldscherm dat je gebruikt.

Gratis verzending vanaf € 75