Over ons
Niet zomaar een webshop

Rafoll

RaFoLL is ontstaan uit een eeuwige onrust om zelf iets te ondernemen. Na 10 jaar op de eerste plaats mama en echtgenote te zijn werd het tijd om iets met die onrust te doen. De vonk werd aangewakkerd tijdens de turbulente coronaperiode, een tijd van ups en downs, waarbij ik de tijd nam om mijn diepste verlangens te verkennen.

Na grondig onderzoek van diverse wegen en het doorgronden van mijn passies, besloot ik mijn liefde voor grafisch design, fashion en opvallende schoenen te bundelen. Zo ontstond RaFoLL, mijn eigen creatie en wereld, waar eigenzinnigheid en betaalbare klasse samenkomen. Een collectie die zelfzekerheid, doch warmte uitstraalt.

Het is meer dan zomaar een webshop; het is een familieproject geworden, waarbij mijn kinderen enthousiast locaties uitkiezen voor fotoshoots en mijn man me onvoorwaardelijk ondersteunt. 

Indien u vragen heeft over mijn collectie, neem gerust even contact met mij op en ik help u graag verder.  En wie weet, bent u binnenkort in het bezit van uw favoriete RaFoLL-item!

over rafoll
Gratis verzending vanaf € 75